Haemme omaistoiminnan koordinaattorin sijaista

02.08.2023

Haemme Keski-Pohjanmaan omaishoitajat ry:lle omaistoiminnan koordinaattorin perhevapaan sijaista vastaamaan yhdistyksen OmaisOiva toiminnasta. Yhdistyksen OmaisOiva-toiminnan päätavoitteena on omaishoitajien hyvinvoinnin tukeminen arjessa. Toteutamme toimintaa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) tuella kuuden kunnan alueella, joita ovat Kaustinen, Veteli, Toholampi, Perho, Halsua sekä Lestijärvi.

Omaistoiminnan koordinaattorin työtehtäviin kuuluu yhdistyksen OmaisOiva-toiminnan suunnittelu ja toteuttaminen sekä toiminnan hallinto, kuten toiminnan seuranta, arviointi ja raportoiminen toiminnan rahoittajalle STEAlle. Työtehtäviä ovat myös toiminnan esittely ja viestintä, omaishoitajien tuki ja ohjaus, tapahtumien järjestäminen sekä ryhmien ohjaaminen.

Tehtävänkuva on hyvin monipuolinen ja edellyttää työntekijältä itseohjautuvaa työotetta, oppimishalua sekä valmiutta selvittää asioita. Vaikka työtä tehdään itsenäisesti, niin sinulla on yhdistyksen hallituksen tuki sekä laajat yhteistyöverkostot. Työssä pääset hyödyntämään omia vahvuuksia ja osaamista.

Tämä työ sopii sinulle, jos koet ihmisten kanssa tehtävän työn omaksesi ja osaat kohdata omaishoitajat ja heidän erilaiset elämäntilanteensa rauhassa, lempeästi, kunnioittaen ja arvostaen. Toivomme, että sinulla on jo kokemusta ohjaustyöstä, tapahtumien sekä ryhmien järjestämisestä ja olet luotettava, rohkea ja avoin ihminen.

Palkka on kilpailukykyinen ja se määrittyy hakijan kokemuksen ja tehtävän vaativuuden mukaan. Saat työhösi perehdytyksen ja tuen yhdistyksen hallitukselta. Sinulla on myös mahdollisuus tehdä työtä osa-aikaisesti 70-90% työajalla. Sijaisuus kestää noin vuoden ja mahdollisesti pidempään. Toimistomme sijaitsee Vetelissä.

Lisätietoa tehtävästä saat erityisesti seuraavina ajankohtina 3.8. klo 10-12, 9.8. klo 9-12 sekä 15.8. klo 9-12. Haastattelut järjestämme Vetelissä 24.8.2023.

Leena Janatuinen, Omaistoiminnan koordinaattori puh. 040765 3327

Seija Kaustinen, Yhdistyksen puheenjohtaja puh. 044 202 6920

Laita avoin hakemuksesi ja CV:si PDF-muotoisena osoitteeseen viimeistään 20.8.2023 mennessä: leena@kpoh.fi

02.08.2023Haemme omaistoiminnan koordinaattorin sijaista
14.02.2023Haemme tuntityöntekijää ryhmienohjaamiseen ja omaishoitajien tukeen
17.11.2022Keski-Pohjanmaan omaishoitajat ry sai intoa ja ideoita Soiten muutosjohtajalta.
17.10.2022Taukotupa toiminta päättyy Vetelissä