Haemme tuntityöntekijää ryhmienohjaamiseen ja omaishoitajien tukeen

14.02.2023

Haemme Keski-Pohjanmaan omaishoitajat ry:lle tuntityöntekijää ryhmienohjaamiseen ja omaishoitajien tukemiseen. Yhdistyksen OmaisOiva-toiminnan päätavoitteena on omaishoitajien hyvinvoinnin tukeminen arjessa.  Tarjoamme Keski-Pohjanmaalla kuuden kunnan alueella omaishoitajille tietoa, tukea ja ryhmätoimintaa.

Etsimme nyt tuntityöntekijää, joka toteuttaisi omaishoitajien ryhmätoimintaa ja tukea pääsääntöisesti Toholampi, Lestijärvi ja Halsuan kunnissa. Töitä on tarjolla viikoittain n. 4-11 tuntia riippuen tilanteesta ja suunnitelmista. Työn voi suorittaa 1–2 päivänä viikossa.

Tämä työ sopii sinulle, jos koet ihmisten kanssa tehtävän työn omaksesi ja osaat kohdata ihmiset ja heidän erilaiset elämäntilanteensa rauhassa, lempeästi, kunnioittaen ja arvostaen. Toivomme, että sinulla on jo kokemusta ryhmien ohjaamisesta ja olet luotettava, rohkea ja avoin ihminen. Työ on itsenäistä, mutta sitä tehdään tiiviissä yhteistyössä yhdistyksen omaistoiminnan koordinaattorin kanssa.

Tämä osa-aikainen työ sopii esimerkiksi sosiaali- ja terveysalan opiskelijalle, hyvinvointialan yrittäjälle tai sinulle, joka etsit osa-aikaista työtä tai lisäansiota. Palkka on kilpailukykyinen ja se määrittyy hakijan kokemuksen ja tehtävän vaativuuden mukaan. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja jatkuvan tuen.

Lisätietoa tehtävästä saat erityisesti seuraavina ajankohtina 16.2. klo 12-14 ja 20.2. klo 12-15

Leena Janatuinen, Omaistoiminnan koordinaattori

puh. 040 765 3327

Laita avoin hakemuksesi ja CV:si PDF-muotoisena osoitteeseen viimeistään 28.2.2023

leena@kpoh.fi

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten laita hakemuksesi nopeasti.

02.08.2023Haemme omaistoiminnan koordinaattorin sijaista
14.02.2023Haemme tuntityöntekijää ryhmienohjaamiseen ja omaishoitajien tukeen
17.11.2022Keski-Pohjanmaan omaishoitajat ry sai intoa ja ideoita Soiten muutosjohtajalta.
17.10.2022Taukotupa toiminta päättyy Vetelissä